Probeer het nu! Famous Releaf Starter Kit

Ben je toe aan wat welverdiende verwennerij na een lange dag? Zoek niet verder, want de Famous Releaf Starter Kit is precies wat je nodig hebt om jezelf te trakteren op een luxueuze spa-ervaring, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Speciaal samengesteld om je voeten te verzorgen en te verwennen, biedt deze kit een scala aan producten die je voeten zacht, gehydrateerd en glad maken. Laten we eens kijken naar wat deze kit te bieden heeft.
1. SOAK-A-LYPTUS™ 250 mL: Verfrissend en Verkwikkend
Begin je verwenmoment met een revitaliserend voetbad met de Soak-A-Lyptus™. De verkwikkende geur van eucalyptus zal je zintuigen prikkelen terwijl je voeten worden gereinigd en verzacht. Laat de stress van de dag van je afglijden terwijl je geniet van deze verfrissende traktatie voor je voeten.
2. AU DRENCH™ 91 g: Diepe Hydratatie voor Zijdezachte Voeten
Verwen je vermoeide voeten met de diepe hydratatie van Au Drench™. Deze vochtinbrengende crème is speciaal ontwikkeld om droge, ruwe huid te verzachten en te herstellen, waardoor je voeten zijdezacht aanvoelen en er gezond uitzien.
3. CUTI-CAL 124 mL: Verzorging voor Gezonde Nagelriemen
Geef je nagelriemen de aandacht die ze verdienen met Cuti-Cal. Deze speciaal samengestelde formule hydrateert en verzorgt de nagelriemen, waardoor je nagels sterker en gezonder worden. Zeg vaarwel tegen droge, uitgedroogde nagelriemen en hallo tegen een stralende nagelverzorging.
4. FINISH™ 124 mL: De Perfecte Afsluiting
Geef je voeten de perfecte finishing touch met Finish™ lotion. Deze lichte, niet-vette formule trekt snel in en laat je voeten zijdezacht en glad achter. Geniet van het gevoel van gehydrateerde, verzorgde voeten na elke toepassing.
5. DADI'® SCRUB GOLD 145 g: Luxe Exfoliatie voor Gladde Voeten
Trakteer jezelf op luxe met de Dadi'® Scrub Gold. Deze scrub verwijdert zachtjes dode huidcellen en onthult een zijdezachte, stralende huid. Laat je voeten weer stralen met deze verjongende exfoliatie.
6. DADI'® LOTION GOLD 130 g: Voedende Hydratatie
Voed je voeten met de rijke hydratatie van Dadi'® Lotion Gold. Doordrenkt met natuurlijke oliën en antioxidanten, hydrateert en beschermt deze lotion je huid, waardoor je voeten zijdezacht aanvoelen en er gezond uitzien.
7. DADI® OIL 14.3 mL: Krachtige Behandeling voor Nagels en Nagelriemen
Last but not least, Dadi® Oil, een krachtige behandeling voor nagels, nagelriemen en huid. Samengesteld met natuurlijke ingrediënten, biedt deze olie intense hydratatie en verzorging voor gezonde, stralende nagels en een zachte huid.
8. LOOSIN' IT FOOT FILE™: Voor Zijdezachte Voeten
Maak je verwenroutine compleet met de Loosin' It Foot File™, ontworpen om eelt en harde huid zachtjes te verwijderen en je voeten glad en verzorgd te houden. Geniet van het gevoel van zijdezachte voeten na elke behandeling.
Met de Famous Releaf Starter Kit hoef je geen spa meer te bezoeken om jezelf te trakteren op een luxe verwenmoment. Haal deze kit vandaag nog in huis en geef je voeten de liefdevolle zorg die ze verdienen. Want als je voeten gelukkig zijn, voel jij je ook gelukkig!
Terug naar blog